Test - Avenue 2021

Ga naar de inhoud

Test

Nieuwe bassist voor AVENUE “The Way in Rock”.
Onze Rock en Blues band met ongetwijfeld de langste historie in de Krimpenerwaard Avenue The Way in Rock heeft een nieuwe bassist. Het betreft, de uit Rotterdam afkomstige, Frans de Haer. Met pijn in het hart heeft zijn voorganger Ben de Bruijn besloten om de band te verlaten. E.e.a. was helaas niet meer te combineren. De achtergebleven bandleden vinden het vertrek van Ben allemaal erg jammer maar we respecteren zijn besluit en we gaan als goede vrienden uit elkaar, uit het oog is dus beslist niet uit het hart.
Even voorstellen: Frans de Haer, yeahhhhhh!
Frans is een muzikant die zijn sporen in de muziek al heeft verdiend. Niet alleen als bassist maar ook als gitarist en zelfs zanger heeft hij in diverse bands aan de weg getimmerd. Zo musiceerde hij eind jaren 80 een kleine 20 jaar in de R’damse coverband NoRain. Begin deze eeuw maakte hij deel uit van de Reeuwijkse coverband LOL.
Daarnaast stak hij nog tijd in projecten als gitarist  bij  “Ted Lyndon & the Little Darling Brothers” en bij de band van de Rotterdamse countryzanger “Mark Blomsteel “ Deze ervaring neemt Frans mee naar Avenue en hij gaat al heel lekker, jongens!
Avenue gaat dus verder met Frans. Inmiddels hebben we vorige week op Emmapop in Rozenburg gespeeld. Voor Avenue begrippen nog een vrij onontgonnen gebied maar het publiek was dolenthousiast en dat biedt perspectief!  Avenue, de band die inmiddels bijna 53 jaar bestaat is nog springlevend en speelt nog steeds als een stel jonge honden. Mocht dat in twijfel worden getrokken is een ieder uitgenodigd om dat zelf te beoordelen op zaterdag 15 oktober in Café “De Kwayste Niet” te Krimpen a/d Lek. CU, Rock On!

Met vriendelijke Rockgroet,

E-mail: live@avenuethewayinrock.nl
Website: www.avenuethewayinrock.nl
Whats App: +31630299471
Mobiel: +31622667128

© avenuethewayinrock.nl
Terug naar de inhoud